English
Kvintiili 72 Sääkurssit Jaa havaintosi Palaute
Linkki etusivulle
Johdantoa ja ohjeita
Sääpartituurit
Ilmastonmuutos
Laajennettu luonnontiede
Ajankohtaista
Jaa havaintosi

SUURI KUVA

Pieniä esimerkkejä Suuren Kuvan rakentajille

Alkutalven sää - erityisen lämmintä ja kylmää


Suuri Kuva 11.11.2013
Viim. päivitys 18.8.2016

Tule mukaan rakentamaan Suurta Kuvaa
Eteeriset vastaanottavat laadut

Kartta perustuu Maria Thunin teksteihin ja on vielä keskeneräinen. Klikkaamalla kuvaa pääset alkutalven 2013 sääennusteeseen (laadittu 24.10.2013). Olisi täysin mahdollista päästä myös koko maapallon kattaviin pitkiin sääennusteisiin.


Voisiko koko maapallolle tehdä pitkän aikavälin sääennusteet?

Mikäli olet seurannut sääpartituureja jonkin aikaa ja tunnet niiden idean, olet huomannut oman havaintopaikkakuntasi säässä tiettyjä säännönmukaisuuksia, jotka ovat paikkakunnalle ominaisia.

On kysymys paikkakunnan maantieteellisistä, eteerisistä vastaanottavista laaduista, jotka vetävät tiettyjä kosmisia vaikutuksia ensisijaisesti puoleensa. Tämä ilmenee paikkakunnalle tyypillisenä säänmuodostuksena.

Kun seuraa useamman kuukauden ajan jonkin paikkakunnan säätä ja vertaa sitä vastaavien kuukausien sääpartituureihin, nousevat paikkakunnan eteeriset laadut selvästi esille. Kun eteeriset laadut tunnetaan, voidaan niiden avulla päätellä tulevia säätapahtumia sääpartituureista vähitellen yhä tarkemmin .

Tällaista havainnointia voi tehdä eri paikkakunnilla vaikkapa pienissä ryhmissä. Eri ryhmien havainnoista muodostuu vähitellen yhä suurempi kuva.

Vastaavaa havainnointia voi luonnollisesti tehdä myös eri mantereilla, jolloin vähitellen syntyy yhä tarkempi koko maapallon kattava eetterialueiden kartta. Sellainen mahdollistaa monenlaisten sää- ja luonnontapahtumien ennakoinnin yhä paremmin.

Mikäli kiinnostut tekemään havaintoja omalla paikkakunnallasi, suosittelemme aluksi tutustumaan ohjeisiin 1-4:   Värit,   Kulmat,   Alueet,   Merkintä.

Jos haluat jakaa havaintosi kanssamme, voit kirjoittaa meille osoitteeseen info1 (ät) quintile72.net. Me arvostamme havaintojasi ja olemme kiinnostuneita niistä.

Syvempää tietoa aiheesta saat Laajennetun luonnontieteen Virtuaalisella Sääkurssillamme, joka kokonaisuudessaan kestää puoli vuotta, mutta jonka voi suorittaa myös kolmessa erillisessä osassa.

Apua havainnoinnin aloittamiseen löytyy myös täältä.

Quintile72.net